Finstral deur

Meer dan een deur

Een huisdeur is een weerspiegeling van persoonlijke stijl en individualiteit en geeft de bezoeker een eerste indruk van de mensen die er wonen of werken.

Daarnaast moeten ze ook onberispelijk functioneren, een betrouwbare bescherming bieden tegen weersinvloeden én beschermen tegen ongewenste gasten.

Veelzijdigheid in functionaliteit en design, om uitdrukking te geven aan uw individuele stijl. De kracht ligt hem in het detail; pas als alles klopt is het compromisloze kwaliteit. Zekerheid is het goede gevoel dat als men de deur achter zich sluit, men zich thuis voelt.

Duurzaam

De FINSTRAL voordeuren combineren de respectievelijke materiaalvoordelen met een grote speelruimte tot persoonlijke vormgeving.

Modern of klassiek, kleurrijk of eenvoudig; al onze deuren zijn bijzonder weers- en corrosiebestendig, vuilafstotend en onderhoudsarm; voor een langdurig plezier van uw huisdeur.

Finstral Wohnhaus In Schluderns 2
Finstral Voordeur

Uitvoering

Huisdeuren - zowel voor als achter - verschaffen toegang tot uw woning en moeten derhalve de mogelijkheid bieden om efficiënt en veilig uw woning af te sluiten. In onze standaarduitvoering voorzien wij een vijfpuntsluiting.

Materialen/mogelijkheden

Aansluitend op onze raamsystemen hebben we bij onze deursystemen meerdere huisdeurmaterialen in ons aanbod.

Interesse in onze huisdeuren?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.