Visie

Dankzij onze innovatieve Finstral ramen beïnvloeden wij sterk de woonkwaliteit van ieders woning en geven we onze klanten een vrij en veilig gevoel in hun eigen thuis.

Wij streven elke dag naar een samenwerking met onze klanten waar vertrouwen doorheen het hele proces voorop staat. Vanaf het eerste contact, tot de plaatsing door onze collega’s en tenslotte de nazorg, handelen wij als een uiterst betrouwbare en correcte partner voor al onze klanten.

Altijd welkom in één van onze showrooms,

Stijn van Grinsven & Lindsay Lauwers, Finestra nv.

Finestra Pensioenfeest Cor 0004

Team Finestra

'Teamwork makes the dream work'

Wij zijn trots op onze enthousiaste en competente medewerkers. Ieder met zijn talenten en eigenschappen op persoonlijk en professioneel gebied. Zonder hen kunnen wij geen ramen verkopen en plaatsen. Zonder hen geen tevreden klanten! Hieronder een overzicht van Team Finestra.

Onze dienst plaatsing

Onze dienst plaatsing bestaat uit 3 plaatsingsploegen die ondersteund worden door een logistiek verantwoordelijke, een technieker dienst-na-verkoop en een projectleider. Oplossingsgericht en efficiënt werken, dat is waar onze dienst plaatsing voor staat.

Finestra Pensioenfeest Cor 0019

Werfleider

Steven Van Der Avoort

Finestra Pensioenfeest Cor 0015

Logistiek

Ronny De Hert

Finestra Pensioenfeest Cor 0011

Onze adviseurs

Onze adviseurs begeleiden u vanaf de eerste kennismaking tot na de oplevering van uw project. Dankzij hun enthousiasme en jarenlange ervaring staan zij u bij met raad en daad. Advies en dialoog zijn waarden die zij hoog in het vaandel dragen.

Bedrijfsleiding + adviseur

Stijn van Grinsven, stijn@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0032

Adviseur regio Kempen & Antwerpen

Jozef Casteels, jozef@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0023

Adviseur regio Kempen & Antwerpen

Jan Smulders, jan@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0021

Adviseur regio Kempen & Antwerpen, Marketing

Roel Grieten, roel@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0027

Team technische dienst

Onze technische dienst zorgt voor de detailopmeting bij u ter plaatse, het klaarmaken van uw dossier voor productie en de uiteindelijke bestelling en opvolging ervan bij onze partners. Geen dossier is te ingewikkeld voor onze opmeters!

Technisch opmeter

Tom Van Herck, tom@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0026

Team planning

Onze dienst planning plant de uitvoering van uw project en de opvolging ervan in. Na de installatie van uw ramen staan zij in voor een vlotte dienst-na-verkoop en snelle service-na-plaatsing. 'Goede afspraken maken goede vrienden' is hun credo.

Planning

Christophe Leysen, christophe@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0025

Planning & Werfleider

Steven Van Der Avoort

Finestra Pensioenfeest Cor 0015

Service na plaatsing

Danny Van Echelpoel

Finestra Pensioenfeest Cor 0012

Team administratie

Onze dienst administratie zorgt voor een feilloze administratieve opvolging van uw dossier. Zij helpen u graag verder met al uw vragen omtrent uw bestelling, premies, facturatie en betalingen.

Bedrijfsleiding

Lindsay Lauwers, lindsay@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0031

Dossieropvolging & onthaal

Ann Diels, ann@finestra.be

Finestra Pensioenfeest Cor 0028
Finestra Pensioenfeest Cor 0001

Familiebedrijf

Finestra, een familiebedrijf dat gegroeid is uit de ervaring en het enthousiasme van Cor van Grinsven en zijn inmiddels overleden vrouw Christine Dijckmans. Sinds 2007 staan zoon Stijn van Grinsven en vrouw Lindsay Lauwers mee aan het roer van Finestra. In 2022 nemen Stijn en Lindsay de fakkel definitief over.

Samen gaan wij als team iedere dag op zoek naar oplossingen op maat van onze klanten. De filosofie van bij het begin: een selectie van uitzonderlijk kwalitatieve ramen en deuren aanbieden.

Steeds welkom in onze showrooms!

Altijd met vriendelijke groeten,
Team Finestra.