Hoe weten jullie welke ramen ik nodig heb?

Een eerste gesprek kan op een beurs, in onze toonzaal of bij u ter plaatse zijn. We doen ons best uw wensen en noden te leren kennen: wat vindt u belangrijk?

Op basis hiervan stellen wij een duidelijke offerte op. Wij leggen direct een tweede gesprek vast, dit keer in onze showroom.

Finestra sfeerfoto

Hoe verkrijg ik mijn offerte?

Wij nemen de tijd om onze transparante offerte in detail in een ontspannen sfeer met u te bespreken. In onze showroom bekijken we samen de gebruikte materialen. We vinden het namelijk belangrijk dat u deze niet enkel kan zien, maar ook voelen. We bespreken de manier van inbouwen van uw ramen, want dit varieert van situatie tot situatie.

Wat gebeurt er nadat ik mijn offerte getekend heb?

Nadat u besloten heeft met ons in zee te gaan wordt uw dossier klaargemaakt voor productie. Onze technische opmeter komt ter plaatse voor de opmeting. Inbouwdetails en afwerking worden nogmaals stuk per stuk overlopen. Vooraleer uw bestelling in productie gaat, overlopen we een laatste keer alles in detail in onze showroom.

Waar en hoe worden mijn ramen gemaakt?

De ontwikkeling en productie van onze ramen gebeurt voornamelijk in gespecialiseerde productiebedrijven in Italïë en Duitsland. Onderzoek, ontwikkeling, ervaring en innovatie zijn belangrijke pijlers waar wij veel aandacht aan besteden. Uw nieuwe ramen moeten niet enkel mooi en stabiel zijn, maar ook goed isoleren. Ze moeten immers nog decennia dienst doen. Bespreek de doorlooptijd van uw project met onze adviseur.

Finestra ramen plaatser

Hoe gaat de plaatsing van mijn ramen in zijn werk?

Een perfect afgewerkt raam verdient een perfecte plaatsing. Hiervoor worden onze medewerkers en dus ook uw project permanent opgevolgd. We plaatsen uw ramen volgens de afgesproken inbouwdetails. Bij renovatie breken wij de bestaande ramen uit, nemen deze mee en zorgen dat ze correct gerecycleerd worden. De afwerking aan de binnenzijde wordt met de hoogste mogelijke finesse uitgevoerd. Onze eigen dienst plaatsing wordt aangestuurd door de dienst planning en een werfleider.

Wat gebeurt er na de plaatsing?

Ook na de plaatsing volgen wij u verder op. Nieuw geplaatste ramen moeten vaak na een tijdje opnieuw afgesteld of bijgeregeld worden. Bijkomende opties zoals vliegenramen worden nageleverd. Onze eigen dienst-na-verkoop volgt dit efficiënt en accuraat voor u op.