Tevreden

“In een vorig project werkten we al eens samen met Finestra. We waren – en zijn nog steeds – heel tevreden over de ramen met PVC binnenzijde en strakke aluminium aan de buitenzijde.” begint Ben hun verhaal. “Deze ramen combineren de beste eigenschappen van de beide materialen. PVC scoort zeer goed op gebied van isolatie. Aluminium is vormvast, ziet er mooi strak uit en verkleurt niet.”

Binnen02
Binnen04B

Slanke profielen

“Voor ons nieuwbouwproject mocht het dat beetje meer zijn.” vertelt Veronique. “Overal in onze woning moesten de profielen zo slank mogelijk zijn, vooral het grote raamgeheel in onze achtergevel.” Ben vult aan “Natuurlijk moesten deze ramen goed isoleren. Onze aluminium ramen hebben een PVC kern. Ze worden niet enkel aan de buitenzijde afgewerkt met aluminium, maar ook aan de binnenzijde.”

Eye-catcher

“Ook in onze voorgevel opteerden we voor veel lichtinval door grote ramen te plaatsen.” vervolgt Veronique. “Tussen het gelijkvloers en de verdieping kozen we ervoor om af te werken met gelakte glaspanelen. Deze glaspanelen liggen in hetzelfde vlak als de ramen en geven een mooie, strakke uitstraling aan onze woning.”

Voorgevel
Binnen03B

Genieten van de zon

Veronique besluit “Het grote raamgeheel in de achtergevel isoleert zeer goed, ook tijdens de koude wintermaanden. De temperatuur is goed controleerbaar. Tijdens de zonnige lente- en zomerdagen gebruiken we onze zonwerende screens om de warmte onder controle te houden.”

Geïnstalleerde ramen en toebehoren

  • Aluminium ramen FINSTRAL FIN-Project
  • Raamwandsysteem FINSTRAL FIN-Vista
  • Vleugelvariant Nova-line
  • Aluminium ramen kleur diepzwart (RAL9005) structuur
  • Aluminium ramen met kunststof kern
  • Hefschuiframen FIN-Slide met vlakke, verlaagde overstap
  • FINSTRAL Meditarran 2 (een licht zonwerende superisolerende beglazing Ug 1.0)
  • Zonwerende screens RENSON Fixscreen

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Finstral Paerchen 2500X1667 Geluid Aangepast2

Comfort Dagen Herfst

'Geen onderhoud, geluid, isolatie, veiligheid'. Wat betekent comfort voor u? Beleef in onze showrooms Comfort Dagen op 16 & 17 oktober.

Ook benieuwd naar onze nieuwe showroom?

Opening op 25 & 26 september.

Van harte welkom!

Binnen03B

Klantverhaal - Nieuwbouw in Turnhout

'De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Ze geven ons het gevoel dat we buiten zitten'

Finstral Referentie Berkenwoude 2A

Nieuwe ramen.
Nieuw leven.

Vervang uw ramen met Finestra.