Wensenpakket

'Onze bestaande ramen en voordeur waren totaal versleten,' vertelt Jan 'de beglazing van de bovenverdieping bestond nog uit enkel glas. Aangezien we in het centrum van de stad wonen wensten we een oplossing voor geluidsoverlast.' 'Ook het uitzicht, waaronder de kleur en de vorm, van onze nieuwe ramen vonden we belangrijk.' vult Hilde aan. 'Zoals altijd is het budget belangrijk.' 'Finestra bood een totaaloplossing voor al onze wensen en noden.' besluit Jan.

014A
Finstral Anvers 20

Ramen beleven

Het bezoek aan onze showroom vinden wij een belangrijke stap in het proces. Onze klanten moeten weten wat ze kopen, ze moeten onze ramen "beleven". Jan beaamt dit 'Tijdens het bezoek aan de toonzaal van Finestra kregen we een zeer deskundige uiteenzetting over de diverse mogelijkheden en materialen. Het is een meerwaarde dat je in de toonzaal meteen kan zien én ervaren wat de verschillende mogelijkheden zijn.' Hilde vult aan : 'Ik moet eerlijk bekennen dat we toch wat argwaan hadden, je hoort zoveel straffe verhalen! Toen we de markt gingen verkennen hadden we al snel een goed gevoel bij de ramen van Finestra en hun werking.' vertelt Hilde.

Raamexpert

'We besloten om het advies van de Finestra-expert te volgen en onze ramen te laten vervangen door PVC ramen met aluminium buitenschaal.' zegt Jan. 'De meest actuele technieken en concepten ken je als consument natuurlijk niet. Daarom vonden wij het een meerwaarde dat we van een expert het juiste advies kregen. En dit binnen een bepaald budget. Zo heeft men bijvoorbeeld tijdens de installatie de overstap van onze voordeur netjes weggewerkt.'

009 A
07B

Het eindresultaat

Hilde en Jan zijn uiterst tevreden over de uitgevoerde werken van Finestra. 'Tijdens de installatie stonden we er van versteld hoe professioneel en goed georganiseerd de mensen van Finestra te werk gingen.' zegt Jan. 'Ook de afwerking wordt tot in de puntjes aangepakt. We raden Finestra dan ook aan voor raamrenovatie. Als het goed is mag het ook gezegd worden!'

Geleverde producten

  • Ramen FINSTRAL FIN-WINDOW
  • PVC ramen met aluminium schaal aan de buitenzijde UW 1.2
  • Huisdeur FIN-Door model Style, 5-punt sluiting
  • Kleur binnen parelwit (RAL1013 - structuur), buiten mosgrijs (RAL7003 - structuur)
  • FINSTRAL Meditarran 2 (een licht zonwerende superisolerende beglazing Ug 1.0)

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.