Via bestaande klant

De houten ramen van Charlotte en Dimitri waren dringend aan vervanging toe. Tocht, rot hout en oud dubbel glas verplichtten hen op zoek te gaan naar een partner voor nieuwe ramen. Een bevriend koppel vertelde enthousiast over hun nieuwe ramen van Finestra. 'De mooie ramen van onze vrienden overtuigden ons om contact op te nemen met Finestra', aldus Charlotte. "Niet enkel het uitzicht vonden we belangrijk. Als je een Finestra-raam opent, dan voel je direct dat je een degelijk raam in je handen hebt" vult Dimitri aan.

Hopchet Voor 2
Glenn

Duidelijk advies

'We hadden best wel hoge verwachtingen van onze nieuwe ramen. Tegelijk wisten we niet wat mogelijk was en wat juist niet. Onze adviseur begeleidde ons perfect doorheen dit proces' vertelt Charlotte. 'Glenn adviseerde ons niet enkel over de keuze van het materiaal. Ook over de kleuren en de uitstraling die we wilden bereiken voelde hij ons perfect aan.'

Slanke PVC ramen

'De FINSTRAL PVC ramen met aluminium buitenschaal zorgen voor een strakke uitstraling van het raam. Deze ramen combineren de beste eigenschappen van de materialen PVC en aluminium. PVC ramen isoleren zeer goed. Bovendien geeft de witte kleur een fris en ruim gevoel aan de binnenzijde. De slanke, zwart gemoffelde aluminium profielen aan de buitenkant passen perfect bij onze gevel en zijn onderhoudsarm.' vertelt Charlotte.

Finstral Nova Line
Hopchet Na 2

Het eindresultaat

Volgens Charlotte heeft Finestra een zeer ruim én innovatief aanbod. Niet enkel wat betreft het materiaal, maar ook kleur, vorm en afwerkmogelijkheden. Dit alles voor een degelijke prijs. 'Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, zowel de uitstraling is perfect en exact wat we wilden. We voelen ook een enorm verschil in temperatuur en dat is zeer fijn.' besluit Dimitri.

Geleverde producten

  • Ramen FINSTRAL FIN-WINDOW
  • PVC ramen met aluminium schaal aan de buitenzijde UW 1.2
  • Huisdeur FIN-Door model FRAME matte beglazing met heldere huisnummer , 5-punt sluiting
  • Schuifraam FIN-Slide met verlaagde overstap
  • Kleur binnen wit gesatineerd (RAL9010 - structuur), buiten zwart (RAL9005 - structuur)
  • FINSTRAL Meditarran 2 (een licht zonwerende superisolerende beglazing Ug 1.0)

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.