Degelijkheid

"Het merk Finstral staat garant voor degelijkheid en kwaliteit" steekt Thierry van wal. "Een eigen marktonderzoek via vrienden, kennissen én internet leerde ons dat Finstral PVC ramen in de massa gekleurd zijn. Dit geeft gemoedsrust wat betreft kleurvastheid en mogelijke beschadigingen." vertelt Thierry. Nathalie vult aan "We wilden trouw blijven aan de statige uitstraling van onze woning. Dat is goed gelukt, de nieuwe Finstral ramen zijn elegant aan binnen- en buitenkant."

Dsc 0575
Finstral 77 Classic Schnitt

Uitgebreid en duidelijk

"We kregen duidelijke informatie over de mogelijkheden. Onder andere raamtype, merk, kwaliteit, prijs, plaatsing en afwerking waren onderwerpen die uitgebreid aan bod kwamen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een keuze konden maken op basis van de juiste gegevens." vertelt Nathalie. "Het heeft ons het vertrouwen gegeven om voor de Finstral PVC ramen van Finestra te kiezen.

Vakmanschap

"We hadden veel vertrouwen in de kwaliteit van het merk Finstral." benadrukt Thierry nogmaals. "Maar ook duidelijke communicatie vinden we belangrijk. De vlotte communicatie heeft ons mee over de streep heeft getrokken." "Als laatste vinden wij de kwaliteit van de installatie heel belangrijk." voegt Nathalie er aan toe "Achteraf kunnen we ook met de hand op het hart zeggen dat de installatie én de afwerking van onze nieuwe ramen getuigt van vakmanschap.

Dsc 0629
Dsc 0638

Tevreden?

"Een echte aanrader!" zegt Nathalie "We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de ramen, de plaatsing ervan en de afwerking. Ook het uitzicht en de uitstraling van de ramen en deuren zijn wat we ervan verwachtten." "We zochten een raamvervanging die ons een economische én kwalitatieve oplossing bood, die hebben we gevonden bij Finestra." besluit Thierry.

Geleverde producten

  • Ramen FINSTRAL FIN-Window
  • Vleugelvariant Classic-line
  • PVC ramen kleur parelwit (RAL1013) in de massa gekleurd
  • PVC ramen met ingewalste structuur
  • Opbouwscreens WILMS, motorbediening
  • Huisdeur FIN-Door model CREATIV 748 met thermisch onderbroken dorpel
  • Terrasdeuren FIN-Window met verlaagde overstap
  • FINSTRAL Meditarran 2 (een licht zonwerende superisolerende beglazing Ug 1.0)

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.