Horen, zien en ... beleven

"Onze adviseur luisterde aandachtig naar onze wensen." begint Hilde. "Al heel snel kwamen we tot de conclusie dat de combinatie van PVC en aluminium ideaal zou zijn. Buiten zwart, binnen wit. We kregen ook de mogelijkheid om in de toonzaal alles nog eens goed te bekijken. Door de ruime mogelijkheden in raamprofielen, stijlen en kleuren konden we toch onze "hoeve-uitstraling" behouden. Onze beslissing was genomen: Finestra plaatst onze ramen!"

Dsc 0819
Dsc 0829A

Top-team

"Over de plaatsing zijn we ook heel tevreden," vervolgt Hilde. "Er werd gewerkt met respect voor onze woning. De bestaande ramen en deuren werden voorzichtig uitgebroken. De nieuwe Finstral ramen werden vakkundig geplaatst. Daarna werden ze piekfijn afgewerkt met PVC strips. Geen schilder- of behangwerk. Alles werd netjes opgeruimd en onze nieuwe ramen werden nog eens aan een laatste controle onderworpen."

Innovatief

"We zijn echt overtuigd van de combinatie PVC en aluminium." gaat Hilde verder. "Daarnaast zijn er zoveel voordelen aan onze nieuwe ramen. Zo moeten we bijvoorbeeld niet meer schilderen. Ook onze achterdeuren sluiten veel beter en veiliger af. Al onze ramen kunnen nu niet enkel op draai, maar ook op kiep-stand. De mooi afgewerkte verdelingen aan binnen- en buitenzijde."

Dsc 0883A
Dsc 0872

Complimenten

"We zijn uiterst tevreden dat we deze keuze gemaakt hebben. We merken dat alles van zeer goede kwaliteit is. PVC geeft een hogere isolatiewaarde, de aluminium buitenschaal aan de nieuwe ramen en raamdeuren zijn supermooi!" besluit Hilde. "En dat het goed en mooi is... dat merken we aan de complimenten die we krijgen!"

Geleverde producten

  • PVC - aluminium ramen FINSTRAL FIN-Window
  • Vleugelvariant Classic-line
  • PVC ramen kleur wit (RAL9016) in de massa gekleurd
  • PVC ramen met ingewalste structuur
  • Aluminium schaal buitenzijde zwart (RAL9005) structuur
  • Terrasdeuren FIN-Window met verlaagde overstap
  • FINSTRAL Meditarran 2 (een licht zonwerende superisolerende beglazing Ug 1.0)r

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.