Gefaseerde aanpak

Na meer dan 30 jaar waren de ramen van Patrick aan vervanging toe. Omdat de oude, opendraaiende garagedeur niet meer goed afsloot, renoveerden ze eerst hun voorgevel. Ook voor een tweede fase, de renovatie van de achtergevel, willen ze binnenkort graag weer met Finestra samenwerken.

Renovatie Schoten
Dsc 0422 Schoten2

Poort met lichtinval

'Onze ramen voldeden niet aan de huidige energienormen en bovendien was de poort niet meer inbraakveilig. Een nieuwe sectionaalpoort met veel lichtinval vonden we heel belangrijk, maar we wisten niet wat allemaal mogelijk was,' vertelt Patrick.

Zon- en geluidswerend

'De ramen met ingebouwde jalouziën bieden een oplossing voor oververhitting en geluidswering' vertelt Patrick. 'Bovendien hebben we geen gordijnen meer nodig aan de binnenzijde waardoor we meer licht binnenkrijgen en een strakkere afwerking hebben.'

Renovatie Schoten4
Glenn

Advies

'We ontmoetten Finestra op een bouwbeurs in Antwerpen en ze gaven ons meteen een goed gevoel. Hun experten stelden ook de juiste vragen. Prijs-kwaliteit was Finestra voor ons een perfecte match.'

Geleverde producten

  • Ramen FINSTRAL FIN-72 KAB met geïntegreerde jalouziën
  • Kunststof ramen met aluminium schaal aan de buitenzijde UW 1.2
  • Huisdeur FIN-Door vleugeloverdekkend paneel met verticale groef, 5-punt sluiting
  • Kleur binnen parelwit (RAL9010), buiten antraciet (RAL7016)
  • FINSTRAL Meditarran 2 (een licht zonwerende superisolerende beglazing Ug 1.0)

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.