De kameleon in PVC

"Het advies van Finestra om PVC ramen te installeren was perfect." begint Patrick. "Omdat het om verhuurappartementen gaat zijn degelijkheid en onderhoudsvriendelijkheid belangrijke criteria voor ons. PVC ramen scoren ook zeer goed op het gebied van isolatie. Bovendien zijn PVC ramen budgetvriendelijk."

Ref007A
Ref008A

PVC in de massa gekleurd

"PVC in de massa gekleurd vinden we een belangrijk voordeel. Bij verhuurappartementen wordt er namelijk regelmatig verhuisd. Een ongevalletje is dan snel gebeurd." vertelt Patrick. "Om achteraf herstellingen te vermijden is dit een ideale oplossing. Een bijkomend voordeel is dat PVC ramen geen extra onderhoud vergen. Niet enkel een praktische maar ook duurzame oplossing dus!"

Afwerking top

Patrick vervolgt "We zijn zeer tevreden over de degelijkheid van de plaatsing van de ramen. In het bijzonder over de afwerking aan de binnenzijde. De PVC hoekprofielen zorgen voor een nette afwerking die perfect aansluit op het raam. Hierdoor zijn er geen bijkomende werkzaamheden (zoals bvb. schilderen) vereist."

Ref003A
Ref005A

Perfect advies

"Ook al heb je door de jaren heen wat ervaring opgebouwd, toch is goed advies van een ervaren vakman onbetaalbaar." besluit Patrick "Het advies dat we tijdens de gesprekken kregen, hebben we dan ook opgevolgd. We hebben gekozen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding met de ramen van Finestra."

Geleverde producten

  • Ramen DECEUNINCK Elegant
  • Vleugelvariant Infinity
  • PVC in de massa gekleurd
  • Brievenbus-geheel aluminium
  • Verluchtingsroosters RENSON Invisivent
  • Hoogrendementsglas Ug 1.0

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.