Isolatie

"Isolatie en duurzaamheid waren voor ons belangrijke criteria" begint Jef zijn verhaal. "In onze zoektocht kwamen we bij de ramen van Finestra terecht." "De aluminium ramen met kunststof (PVC) kern van Finstral scoren zeer goed op het gebied van isolatie." Mol vult aan "Bovendien zien deze ramen er mooi strak uit en blijven ze mooi zwart van kleur. Ook na drie jaar (de eerste fase dateert van 2017) ziet het raam er nog als nieuw uit. Aangezien we veel groen rondom het huis hebben is het belangrijk voor ons dat we de ramen eenvoudig kunnen onderhouden en proper houden."

Dsc 0569 A
Dsc 0545

Optimaliseren

"Tijdens de besprekingen werd er goed geluisterd naar onze wensen en noden." vertelt Jef. "In de showroom werden alle mogelijkheden uitvoerig bekeken en besproken. Dat was voor ons een belangrijke stap in het proces. Je koopt immers niet iedere dag ramen." zegt Mol "Op die manier hebben we samen met onze adviseur onze wensen en noden toegepast in onze nieuwe ramen. Zo installeerden we bijvoorbeeld de zonwerende beglazing 'Mediteran', de ideale beglazing voor onze zon-georiënteerde ramen."

Kwaliteit

"Duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel." vervolgt Jef. "Zowel de ramen als de plaatsing ervan voldeed aan onze eisen in de eerste fase. De zwarte aluminium ramen zijn onderhoudsvriendelijk en kleurvast." Mol vult aan "Juist daarom moesten we niet lang nadenken om ook een tweede keer met Finestra in zee te gaan."

Dsc 0550 A
Finstral Nova Line 02

Dubbel tevreden

"We vinden onze Finstral ramen heel mooie ramen. De verborgen vleugel nova-line is heel slank. Onze ramen laten veel licht binnen en er is veel zicht naar buiten." zegt Mol. Jef vat samen "Ook in deze tweede fase vinden we het resultaat zeer geslaagd. Het totaalresultaat van onze renovatie voldoet aan onze verwachtingen."

Geleverde producten

  • Ramen FINSTRAL FIN-Project
  • Vleugelvariant Nova-line
  • Aluminium ramen zwart (RAL9005) structuurlak
  • Huisdeur FIN-Door model FRAME met thermisch onderbroken dorpel
  • Terrasdeuren FIN-Window met verlaagde overstap
  • FINSTRAL Meditarran 2 (een licht zonwerende superisolerende beglazing Ug 1.0)

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.