Finestra Nieuwbouw

Modernste techniek

Als u besluit om een woning te bouwen, is de keuze voor de juiste deuren- en ramensystemen bepalend voor het optimaal functioneren en een duurzaam comfort van uw nieuwe huis.

Onze producten voldoen aan de meest actuele stand der techniek. De uitstekende warmte-isolatie en onze hoge kwaliteitsstandaarden voor productie en montage zorgen ervoor dat uw investering zich lang loont.

Ons assortiment reikt van ramen, schuifdeuren en huisdeuren tot veranda’s, gevel- en dakbeglazingen. Voorzien van ons speciale glas, bieden wij u vele oplossingen voor een consequent aanzicht van uw nieuwe huis.

Alles uit een hand

Of het nu gaat om ramen, deuren, glazen aanbouwen, zonne- en zichtwering: Bij ons krijgt u alles uit een hand. Zo heeft u een aanspreekpartner voor alles.

Wij adviseren u competent, met meer dan 20 jaar ervaring en succes in de bouw. Wij leveren u uw bestelling op tijd en laten deze door vakkundige monteurs ter plaatse inbouwen. Dit levert u een eenvoudigere afwikkeling en een fijn afgestemde esthetiek op.

Want al onze producten zijn qua kleur op elkaar afgestemd. Mocht u zonwering en insectenhorren wensen, bieden wij u de passende inbouwoplossingen. Zo behoudt het totale beeld van uw woning zijn harmonieuze lijn.

Finstral Referentie Berkenwoude 2A

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.