Altijd eenvoudig, altijd snel en altijd perfect

Uw ramen zijn uw venster op het leven. Het eerste wat u ‘s ochtends doet, is naar buiten kijken, naar de lucht, de straat, het weer… Pas ’s avonds sluit u de gordijnen weer.

U doet het raam open, haalt eens diep adem en sluit het raam snel weer, zodat er niemand bevriest. U bent blij als de zon uw ruiten verwarmt of als de regen tegen uw ruiten slaat. U bent niet bang voor inbraak, want u hebt vertrouwen in uw ramen. Ze zijn uw verbinding met de buitenwereld en tegelijk uw bescherming ertegen.
Een goed raam vervult beide functies.

Hoe zit het met uw ramen?

  • Zijn ze echt veilig?
  • Zijn ze goed geïsoleerd?
  • Hebt u last van straatlawaai, ook als de ramen gesloten zijn?
  • Laten uw ramen zich makkelijk bedienen?
  • Klemmen ze soms?
  • Of tocht het?
  • Bent u eigenlijk nog tevreden met uw ramen?

Controleer het zelf!

Met de Finstral ramen-check krijgt u een antwoord op al deze vragen. Het gaat snel, kost niets en u kunt het zelf doen. Als u merkt u dat uw ramen niet meer voldoen aan de normen van vandaag, kan een expert van Finstral bij u thuis langskomen om voor een professionele check. Deze service bieden wij u natuurlijk kosteloos en gegarandeerd vrijblijvend aan. Dit geeft u duidelijkere kijk op de zaak. Als u vervolgens beslist om uw raam te vervangen en een nieuw raam te laten plaatsen, dat perfect is aan buiten- en binnenzijde en in het midden, zult u verrast zijn hoe snel en vlot de adviesverstrekking, de keuze en de montage van het nieuwe raam (en de verwijdering van het oude raam) verlopen. Allemaal dankzij de Finstral-Planner.

Daarna hebt u weer ramen die altijd dicht, altijd rustig, altijd veilig en altijd mooi zijn.

Tijd voor actie!

Vraag hier uw ramen-check kit aan en doe zelf de test!

U kunt natuurlijk ook een adviseur deze test voor u laten doen, vul ons contactformulier hier in en wij nemen contact met u op.