Mitch

In de nazomer van 2021 opent op de Diestseweg in Geel een nieuwe showroom van Finestra. We willen daarmee de Zuiderkempen veroveren. De drijvende kracht achter dit filiaal wordt de Kastelse Mitch Vanderhulst, die al 10 jaar ervaring heeft in de wereld van ramen en deuren.

Beleven

Na bijna 25 jaar zetten oprichters Cor en Stijn van Grinsven de stap om een extra toonzaal in Geel te openen. ‘We hebben al heel wat klanten in de buurt, dus dit was voor ons een logische keuze. Het was wel een zoektocht naar het juiste pand,’ vertelt Stijn. ‘Bezoekers moeten echt een wauw-gevoel hebben wanneer ze onze ramen komen bekijken.’

Stijncor2
Vastpakken

Passie

‘Wij hebben echt een passie voor ramen,’ gaat vader Cor verder. ‘Onze showroom is niet zomaar een toonzaal, maar een Partner Studio met een selectie uitzonderlijk kwalitatieve ramen en deuren van het Italiaanse Finstral. Alles kunnen openen en sluiten, voelen, zien … de beleving staat centraal. We willen onze klanten goed ondersteunen om ramen en deuren te kiezen voor hun droomhuis.’

‘Wie onze showroom binnenstapt, moet denken: ‘wauw, zo wil ik wonen’

Stijn van Grinsven, zaakvoerder

Lokaal

Het familiebedrijf kiest heel bewust voor een lokale aanwezigheid; op een boogscheut van de Markt en met een Kempens gezicht. Mitch Vanderhulst werkte jarenlang met dezelfde passie bij een ramenbedrijf. Hij zal zich nu ontfermen over het Geelse Finestra. De nieuwe showroom gaat open in de nazomer van 2021, op Diestseweg 12.

Finstral 07
Job04

Uitbreiding

Om een goede service te blijven garanderen zijn wij op zoek naar extra plaatsers, ploegbazen of een volledige plaatsingsploeg. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu!

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.