Dsc 0109A

Feestelijke opening

Op 25 en 26 september 2021 opent op de Diestseweg, vlak bij de markt in Geel, de gloednieuwe showroom van Finestra. Dit wordt niet zomaar een toonzaal, de beleving van ramen en deuren staat er centraal. Tijdens het openingsweekend kan je dit komen testen met een hapje en een drankje.

Niet verplicht

Maar wel fijn wanneer u zich vooraf registreert.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Het juiste pand

Cor en Stijn van Grinsven, de oprichters van familiebedrijf Finestra, zitten al 25 jaar in het vak. ‘Wij hebben echt een passie voor ramen,’ vertelt Stijn. ‘Onze showroom is dus niet zomaar een toonzaal, maar een Finstral Partner Studio met een selectie uitzonderlijk kwalitatieve ramen en deuren van het Italiaanse Finstral. Alles kunnen openen en sluiten, voelen, zien … we willen mensen goed ondersteunen in hun keuze.’

Dsc 0040A

‘Alles kunnen openen en sluiten, voelen, zien … we willen onze klanten goed ondersteunen in hun keuze.’

zaakvoerder Stijn van Grinsven

Adresgegevens

Dsc 0123A

Finestra Geel

Adres
Diestseweg 12
2440 Geel
Telefoon
+32 (0)14 425 825
E-mail
info@finestra.be
Openingsuren toonzaal
Dinsdag tot vrijdag:
13u – 17u30
Zaterdag: 10u – 16u doorlopend
Afwijkende tijdstippen op afspraak

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Job04

Uitbreiding

Om een goede service te blijven garanderen zijn wij op zoek naar extra plaatsers, ploegbazen of een volledige plaatsingsploeg. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu!

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.