Raamrenovatie

U kocht recent een huis met het oog op een renovatie, of het is tijd om uw woning een update te geven? Dan zijn Finestra ramen & deuren de beste keuze. Hoe verloopt een renovatie bij Finestra? We leggen u in 6 stappen uit hoe we te werk gaan.

Raamrenovatie6

Stap 1: het eerste gesprek

Een eerste gesprek kan op een beurs, in onze toonzaal of bij u ter plaatse zijn. We doen ons best uw wensen en noden te leren kennen: wat vindt u belangrijk bij ramen en deuren? Op basis hiervan stellen wij een duidelijke offerte op. Wij leggen direct een tweede gesprek vast, dit keer in onze showroom.

Stap 2: een transparante offerte in onze showroom

Wij nemen de tijd om onze transparante offerte in detail in een ontspannen sfeer met u te bespreken. In onze showroom bekijken we samen de gebruikte materialen. We vinden het namelijk belangrijk dat u deze niet enkel kan zien, maar ook voelen. Hoe opent een schuifraam? Hoe ziet een pvc-profiel eruit? Wat met ventilatie? Dit kan u allemaal op uw gemak bekijken in onze toonzaal. We bespreken de manier van inbouwen van uw ramen, want dit varieert van situatie tot situatie.

Raamrenovatie9
Raamrenovatie7

Stap 3: de opmeting en de laatste details

Nadat u besloten heeft met ons in zee te gaan wordt uw dossier klaargemaakt voor productie. Onze technische opmeter komt ter plaatse voor de opmeting. Inbouwdetails en afwerking worden nogmaals stuk per stuk overlopen. Vooraleer uw bestelling ramen en deuren in productie gaat, overlopen we een laatste keer alles in detail in onze showroom.

Finstral Glasvervangen5

Stap 4: productie in onze gespecialiseerde bedrijven

De ontwikkeling en productie van onze ramen gebeurt voornamelijk in gespecialiseerde productiebedrijven in Italïë en Duitsland. Onderzoek, ontwikkeling, ervaring en innovatie zijn belangrijke pijlers waar wij veel aandacht aan besteden. Uw nieuwe ramen moeten niet enkel mooi en stabiel zijn, maar ook goed isoleren. Ze moeten immers nog decennia dienst doen. Bespreek de doorlooptijd van uw project met uw adviseur.

Stap 5: een perfecte plaatsing en recyclage

Een perfect afgewerkt raam verdient een perfecte plaatsing. Hiervoor worden onze medewerkers en dus ook uw project permanent opgevolgd. We plaatsen uw ramen en deuren volgens de afgesproken inbouwdetails. We breken de bestaande ramen uit, nemen deze mee en zorgen dat ze correct gerecycleerd worden. De afwerking aan de binnenzijde wordt met de hoogst mogelijke finesse uitgevoerd. Onze eigen dienst plaatsing wordt aangestuurd door de dienst planning en een werfleider.

Job05
Raamrenovatie3

Stap 6: afwerking en opvolging

Ook na de plaatsing volgen wij u verder op. Nieuw geplaatste ramen moeten vaak na een tijdje opnieuw afgesteld of bijgeregeld worden. Bijkomende opties zoals vliegenramen worden nageleverd. Onze eigen dienst-na-verkoop volgt dit efficiënt en accuraat voor u op.

Interesse in onze ramen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Voorpagina 04

Bescherm jezelf tegen de zon!

Opendeur Zomer 2024 - Van harte welkom van maandag 27 mei t.e.m. zaterdag 1 juni 2024!

Voorpagina 2

Klantverhaal - Innovatieve raamrenovatie in Turnhout

Over het resultaat én de werkwijze van Finestra zijn we 100% tevreden.

Voorpagina5

Ramen vervangen zonder gedoe!

Ramen vervangen zonder gedoe: Hoe Finestra een vlotte renovatie garandeert.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.