Glenn

Het was even schrikken tijdens de persconferentie van onze federale overheid afgelopen donderdag 12/03/2020. Verscheidene broodnodige maatregelen werden aangekondigd.

Een van die maatregelen is dat we niet mogen openen in het weekend. Omdat we deze beslissing van de overheid begrijpen en willen respecteren, zijn we genoodzaakt om onze vooropgestelde opendeurdagen niet te laten doorgaan.

We zijn ons ervan bewust dat uw (ver)bouwplannen de nodige begeleiding nodig hebben en blijven altijd ter beschikking om samen met u een offerte op maat op te stellen.

Daarenboven heeft Finestra zonet besloten om de opendeuracties die dit weekend gepland stonden, uitzonderlijk te verlengen t.e.m. 31 maart 2020.

Komt u graag op afspraak in onze toonzaal? Zo kunnen we voldoende tijd en ruimte vrijmaken om u te ontvangen. Of verkiest u een bezoek bij u thuis? De huidige technologie staat ons zelfs toe om via telefoon of tablet face-to-face te communiceren.

U merkt het, er zijn meerdere opties om u toch van dienst te kunnen zijn.

Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk contacteren om uw dossier te bespreken.

Heeft u al eerder vragen? Aarzel niet ons te contacteren op het nummer 014/425.825 of via mail op info@finestra.be. Onze kantoren blijven uiteraard voor u geopend van maandag tot vrijdag van 8.30u-12.30u en van 13.30-17.30u.

Alvast bedankt voor uw begrip & tot snel!