Dsc 00212

Geachte bezoeker,

Duidelijkheid en openheid zijn aspecten die Finestra hoog in het vaandel draagt. Alsook het welzijn en de gezondheid van medewerkers en klanten!

Naar aanleiding van de laatste richtlijnen van de regering hierbij de werking van Finestra voor de komende weken.

Dienst plaatsing en herstellingen

Vanaf maandag 20 april zullen onze diensten plaatsing en herstellingen onder voorwaarden functioneren.

In niet-bewoonde woningen en gebouwen mogen wij werken mits de afspraken rond social distancing gerespecteerd worden door onze medewerkers én klanten.

Opgelet! In bewoonde woningen en gebouwen morgen enkel hoogdringende herstellingen uitgevoerd worden. Het vervangen van ramen valt hier niet onder. Deze plaatsingen worden tot een nader te bepalen datum uitgesteld.

Opgelet! Onze medewerkers worden voorzien van de nodige middelen om nauw contact met klanten te vermijden. Het ondertekenen van een werkbon zal vanaf heden dan ook digitaal gebeuren, gelieve dit te respecteren.

Dienst technische opmetingen

Voor onze dienst technische opmetingen gelden dezelfde voorwaarden als dienst plaatsing en herstellingen.

Dienst verkoop

Op dit moment hebben wij geen verdere informatie omtrent de maatregelen m.b.t. verkoop / showrooms. De openingsuren van onze showrooms worden dus later gecommuniceerd. Telefonische en online afspraken kunnen gewoon doorgaan.

Telefonische beschikbaarheid

Iedere weekdag van 9:00 – 12:00 zijn wij telefonisch bereikbaar.

Dringende interventies

Voor hoogdringende technische problemen dient u het formulier op https://finestra.be/nazorg/int... in te vullen. Wij nemen – na evaluatie – contact met u op om verder af te spreken.

Officiële informatie

Via onderstaande link kan u meer informatie terugvinden.

https://www.confederatiebouw.be/nl-be/acc%C3%A8smembres/faq-activiteiten.aspx

Wij willen ons via deze weg excuseren voor het mogelijke ongemak dit met zich meebrengt, maar rekenen op uw begrip en solidariteit.

Blijf veilig, zorg goed voor jezelf en elkaar.

Team Finestra

Wvg Corona Affiche A3 7Tips Update2