C3 2500X1667

Vertel het ons

Voor ons maakt het niet uit welke stijl jouw voorkeur heeft. Wij hebben alle stijlen in ons gamma. Ben je op zoek naar mooie slanke strakke ramen in aluminium? Of verkies je PVC ramen met zijn straffe prestaties op gebied van isolatie? Hou je van de warme uitstraling van houten ramen? Alles is mogelijk, bespreek het samen met één van onze ramenadviseurs.

Header 1
Finstral Anvers 40

Stel zelf je raam samen

In het gamma van FINSTRAL ramen bepaal jij hoe je raam er uit moet zien. Jij bepaalt zelf welke prestaties belangrijk zijn. Jij bepaalt zelf aan welke eigenschappen je ramen moeten voldoen. Samen met jou bekijken we het raam vanuit verschillende standpunten: de kern, de buitenzijde en de binnenzijde. We kijken ook verder dan enkel het raam: hoe moeten jouw ramen geplaatst worden? Wat met garantiebepalingen?

Een afspraak

Wij vinden het dus belangrijk dat je goed nadenkt over bovenstaande zaken bij de keuze van je ramen. Uiteraard doen wij dit samen met jou. Daarom nemen we er de tijd voor om samen met jou op zoek te gaan naar het raam dat best in jouw project past volgens kleur, uitstraling en budget.

Finstral Anvers 21 A
Finstral Anvers 223

Geen hulp nodig?

Ben je zeker van je stuk? Geen begeleiding nodig bij de keuze van je ideale ramen? Geen enkel probleem, laat ons weten wat je wenst en wij bezorgen je een offerte op maat. Die bespreken we samen met jouw in één van onze FINSTRAL Partner Studio's.

Altijd van harte welkom, Team FINESTRA

CORONA-maatregelen

Het spreekt voor zich dat onze afspraken verlopen volgens de geldende CORONA-richtlijnen.

Neem contact met mij op voor een afspraak

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Telefonische bereikbaarheid

Maandag tot vrijdag: 9u – 12u en 14u – 17u

Turnhout: +32 (0)14 425 825
Deurne: +32 (0)3 325 3100