Finstral Teaser Fenster

In onze rubriek 'Uw wooncomfort' bespreken we regelmatig een thema waarover u moet nadenken bij de keuze van nieuwe ramen en hun toebehoren. Onze rubriek 'Uw wooncomfort' geeft u belangrijke inzichten.

Inbraak Huis

Veiligheid, altijd prioriteit.

Het duurt slechts tien seconden om een slecht beveiligd raam met een schroevendraaier open te wrikken. Als een inbreker er niet in slaagt om binnen twee tot vijf minuten het huis binnen te komen, geeft hij op. Daarom kunt u met moderne veiligheidsvoorzieningen 90 % van alle inbraken voorkomen. En daarom heeft veiligheid bij Finstral altijd de hoogste prioriteit.

Populaire inbraakmethoden.

Hoe dringen inbrekers via ramen en deuren het huis binnen? In de meeste gevallen door het openwrikken van de raamvleugel. Iets meer dan 10 % van de inbrekers gebruiken gekantelde ramen, terwijl er bij slechts 5 % van de huizen een raam wordt ingeslagen.

Inbraak Methoden
Inbraak Zwakke Plek

Zwakke plek? Niet bij ons!

Statistieken tonen aan dat er het vaakst via ramen en raamdeuren wordt ingebroken. Finstral ramen bieden in de standaard uitvoering een hoge inbraakbescherming.

Veiligheidsbeslag.

Hoe meer veiligheidsvergrendelingspunten een raam heeft, des te hoger de inbraakbescherming. 90 % van alle inbraken kunnen door moderne veiligheidsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld paddenstoelnokken worden voorkomen. Bij Finstral ramen zijn vier veiligheidsvergrendelingspunten met paddenstoelnokken altijd standaard.

Veiligheid Rolnokken 3
Inbraak Middendichting

Altijd middendichting.

Bij raamkaders met middendichting kunnen de beslagdelen door inbraakgereedschap moeilijker van buitenaf worden bereikt. Finstral-ramen hebben altijd een middendichting en zijn daardoor beter inbraakwerend dan raamkaders met enkel aanslagdichting.

Standaard 4-voudige vergrendeling.

Een slecht beveiligd raam kan met een gewone schroevendraaier in tien seconden worden opengebroken. Een Finstral-raam met 4-punts-veiligheidsbeslag niet. FIN-Window is standaard op vier punten met veiligheidsvergrendelingspunten en paddenstoelnokken uitgevoerd. Dat is het minimum waar u uw ramen mee moet uitvoeren.

Veiligheid 4Punt

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Download de Finestra-inspiratiegids

Hoe belangrijk zijn veiligheid, geluid en zonwering voor u? Download onze inspiratiegids "Ramen beleven bij Finestra".

Voorpagina 04

Bescherm jezelf tegen de zon!

Opendeur Zomer 2024 - Van harte welkom van maandag 27 mei t.e.m. zaterdag 1 juni 2024!

Voorpagina 2

Klantverhaal - Innovatieve raamrenovatie in Turnhout

Over het resultaat én de werkwijze van Finestra zijn we 100% tevreden.

Voorpagina5

Ramen vervangen zonder gedoe!

Ramen vervangen zonder gedoe: Hoe Finestra een vlotte renovatie garandeert.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.