Finstral Raam Nurnberg

Geluid

Hoe belangrijk is rust voor u?

Last van straatlawaai? Is een zeer sterke geluidsdemping vereist? Een verbetering van de geluidsisolatie met 10dB zorgt al voor een halvering van het ervaren geluidsniveau. Onder meer een goede sluiting van uw raam en extra geluidsisolerend glas kunnen een uitkomst bieden.

Veiligheid

Voorkom inbraak met Finestra ramen

Wist u dat inbrekers slechts 10 seconden nodig hebben om een slecht beveiligd raam te openen? 90% van alle inbraken kunnen voorkomen worden. Finestra rust daarom alle ramen uit met de juiste veiligheidsvoorzieningen.

Finstral Raam Referentie Berkenwoude
Finstral Ramen In Unterinn

Zonwering

De oplossing tegen hitte of verblinding

Grote ramen brengen veel licht en een ruimtelijk gevoel in uw woning. Helaas zorgt dit soms ook voor hitte of verblinding. Een effectieve bescherming kan nodig zijn. Wij hebben diverse oplossingen voor u: zonwerend glas, jaloezieën in het glas, screens & rolluiken.

Warmte-isolatie

Binnen warm, buiten koud?

Of omgekeerd? Een goede isolatie is cruciaal voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Kies dus voor ramen met de juiste isolatiewaarden. Let op de warmteoverdrachtcoëfficiënt (U-waarde) van glas én kader.

Finstral Ramen In Villa

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.