Finstral Aluminium Ramen Deuren Zwart Berchem 11

Projectomschrijving.

Vervangen van de bestaande, oude houten ramen en deuren door aluminium ramen en deuren in Berchem, Antwerpen.

De klant zocht een totaaloplossing voor het vervangen van de bestaande, verouderde ramen.  De bestaande ramen werden uitgebroken en afgevoerd.  Finestra plaatste de nieuwe ramen en deuren.  Aan de binnenzijde werden de ramen afgewerkt met MDF en aluminium strips.

Gebruikte materialen:

- FINSTRAL FIN-Project aluminium ramen zwart.

- FINSTRAL FIN-Door aluminium deuren zwart (diepzwart RAL9005 structuur).

- Toegangsdeur uitgerust met deurpomp, deurtrekker over de gehele hoogte, draaiknop aan de binnenzijde, 5-punt sluiting, tochtdicht onderprofiel.

- Ramen uitgerust met verborgen scharnieren en raamkruk in aangepaste kleur.

- Aan de binnenzijde werden de ramen afgewerkt met MDF (watervast).  Onderaan werden waar nodig aluminium afwerkstrips voorzien in de kleur van de ramen.


Altijd perfect geïsoleerd.

Aluminium ramen zien er goed uit, maar zou de isolatie beter kunnen zijn? Niet bij Finstral. Want in tegenstelling tot de vertrouwde aluminium raamprofielen gaan wij - zoals bij al onze ramen - altijd voor kunststof in de kern, dat aan de buiten - en binnenzijde volledig door aluminium schalen bedekt wordt. Zo verkrijgt u de moderne look van aluminium met de uitzonderlijke isolatie-eigenschappen van kunststof.

Finstral Altijd Perfect Geisoleerd

Betrouwbare bescherming.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom voorzien wij iedere huisdeur van twee haakschoten: massieve stalen haken, die in het frame verankeren, wanneer ze zijn vergrendeld. De scharnieren zijn dusdanig bevestigd dat de deur er niet uitgewipt kan worden. En natuurlijk gebruiken wij altijd bijzonder hoogwaardige cilinders, die moeilijk opengebroken kunnen worden. Dat is gewoon de standaard. Naar wens bieden wij u extra opties, die de huisdeur nog veiliger maken, van de klassieke deurspion tot aan motorvergrendeling met individuele vingerscan. U bepaalt hoeveel veiligheid u nodig heeft.

Finstral Betrouwbare Bescherming
Voorpagina 04

Bescherm jezelf tegen de zon!

Opendeur Zomer 2024 - Van harte welkom van maandag 27 mei t.e.m. zaterdag 1 juni 2024!

Voorpagina 2

Klantverhaal - Innovatieve raamrenovatie in Turnhout

Over het resultaat én de werkwijze van Finestra zijn we 100% tevreden.

Voorpagina5

Ramen vervangen zonder gedoe!

Ramen vervangen zonder gedoe: Hoe Finestra een vlotte renovatie garandeert.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.