Voorpagina Finestra Ramen Deuren Aluminium Pvc Finstral Antraciet Turnhout 01

"Correcte afspraken, degelijke ramen en professionele installatie maken van ons heel tevreden klanten"  - dhr. & mevr. Bertels

Verouderde ramen

De 40 jaar oude stalen ramen waren aan vervanging toe. Ze waren versleten en isoleerden niet naar behoren. De Finstral ramen van Finestra zorgen niet enkel voor een lager verbruik. Ze zorgen voor een volledige opfrissing van de woning.

Finestra plaatste Finstral FIN-Window PVC ramen met aluminium schaal aan de buitenzijde. PVC isoleert goed, Aluminium vergt weinig tot geen onderhoud en is zeer kleurvast. Bovendien zijn de Finstral ramen zeer slank, mooi van uitzicht en laten ze veel licht binnen.

Veiligheid Rolnokken

Veiligheid heeft bij Finstral altijd prioriteit.

Het duurt slechts tien seconden om een slecht beveiligd raam met een schroevendraaier open te wrikken. Statistieken van de politie bewijzen : als het een inbreker niet lukt om binnen twee tot vijf minuten het huis binnen te komen, geeft hij op. Daarom kunt u met moderne veiligheidsvoorzieningen zoals paddenstoelnokken 90 % van alle inbraken voorkomen. En daarom heeft veiligheid bij Finstral altijd de hoogste prioriteit.

Slank en strak.

Ons vleugelkaderaanzicht Slim-line is met zijn stijlvolle, hoekige profielen zeer geschikt voor renovatie. Deze ramen behoren tot de smalste in hun branche. Waarom dat goed is? Hoe slanker het raam, des te meer glasoppervlak u krijgt - en daarmee een maximum aan daglicht voor uw ruimtes.

Slimline
Slimline Twin

Combi-vleugel Twin

Zon- en zichtbescherming in de weerbestendige tussenruimte van de vleugel.

Op bepaalde tijdstippen of in warme, lichte jaargetijden is een flexibele zon- en lichtbescherming ideaal. Finstral-ramen Twin-uitvoering bestaan uit twee met elkaar verbonden raamvleugels. De clou: ertussen bevindt zich een aluminium-jaloezie of een plissé – eenvoudig te bedienen en altijd goed beschermd tegen wind, regen en vuil. Bovendien verbeteren Twin-vleugels warmte-isolatie en geluidsbescherming.

Interesse in onze ramen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Ramenvervangenzonderbreken Voorpagina2

Ramen vervangen zonder gedoe!

Ramen vervangen zonder gedoe: Hoe Finestra een vlotte renovatie garandeert.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorpagina Finestra Finstral Ramen Pvc Vervangen Renovatie Antwerpen 02

Klantverhaal - Ramen vervangen in Berchem

Het resultaat oogt authentiek en toch modern. Maar vooral: het is heerlijk stil binnen.