Tijd voor vervanging?

Ramen van voor 1995 zijn energetisch verouderd, deels beschadigd en technisch slecht uitgevoerd. Hoe herkent u of uw ramen vervangen dienen te worden?

Ruiten met een waas in de spouw, zijn verouderd. Test u of de ramen tochten of in slechte staat zijn. Gaan de ramen alleen met moeite open of dicht? Voelt u onaangename, koude tocht in de buurt van het raam? Is uw energierekening bovengemiddeld hoog? Dan is het tijd om na te denken over de vervanging van uw ramen.

Raam
Kind Tekening Zon Raam

Lonende investering

De inbouw van nieuwe ramen is in elk geval een lonende investering. Een van de meest voorkomende redenen om ramen te vervangen, is de reducering van stook- en koelingskosten.

Moderne warmte-isolerende ramen onderscheiden zich door warmte-isolerende beglazingen en geïsoleerde kaders. Energieverspillers worden op die manier energie-winnaars. De nieuwe ramen zorgen dankzij de goede afdichting voor meer behaaglijkheid in uw woning. Daarnaast bespaart u veel stookkosten.

Ramen vervangen zonder breken

U kijkt er tegen op om na het vervangen van de ramen uw muren opnieuw te schilderen? Uw tegels in keuken of badkamer mogen niet beschadigd worden? Dankzij het renovatieraam vervangen wij uw oude ramen zonder breekwerken.

Finestra Raam Vervangen Zonder Breken Pvc Aluminium

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.