Dsc 0171D

Barrièrevrij.

Dankzij de vlakke onderdorpels, bieden ze een barrièrevrije overgang van buiten naar binnen. Met een hoogte van slechts 2 cm, behoort de barrièrevrije dorpel van onze FIN-Slide hefschuifdeuren tot de vlakste die verkrijgbaar zijn. En omdat ze geen uitsparingen heeft waar vuil in kan blijven zitten, is ze ook bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Bediening.

De beweegbare vleugel van FIN-Slide wordt bij het openen iets opgetild, bij het sluiten zakt deze weer naar beneden naar de dorpel: deze mechaniek maakt deuren met zeer vlakke dorpels en een zeer hoge dichtheid mogelijk. Dankzij de Soft-Close optie opent en sluit u grote hefschuifdeuren veilig en comfortabel.

Altijd veilig ventileren.

Voor frisse lucht zonder afbreuk te doen aan veiligheid is FIN-Slide met een ventilatiepositie uitgevoerd. Zo blijft de deur op een kier open – maar is ze toch vergrendeld. Een bijzonder stijlvolle variant biedt de combinatie van de schuifdeur met ventilatievleugel Vent. Zo ontstaat het onzichtbaar ventileren inclusief insecten- en inbraakwering

Interesse in onze schuiframen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Ramenvervangenzonderbreken Voorpagina2

Ramen vervangen zonder gedoe!

Ramen vervangen zonder gedoe: Hoe Finestra een vlotte renovatie garandeert.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorpagina Finestra Finstral Ramen Pvc Vervangen Renovatie Antwerpen 02

Klantverhaal - Ramen vervangen in Berchem

Het resultaat oogt authentiek en toch modern. Maar vooral: het is heerlijk stil binnen.