Groepsaankoop Ramen

In een niet-geïsoleerde woning verdwijnt 15% van de warmte door ramen. Door te investeren in energiezuinige ramen met hoogrendementsglas maak je je woning comfortabeler én bespaar je op je energiefactuur. Een win-win. IOK organiseert in samenwerking met 28 Kempense gemeenten een groepsaankoop. Zowel geïnteresseerden met een bestaande woning als nieuwbouw kunnen deelnemen aan de actie.

Regio's

Deze actie kadert binnen het engagement van de Kempense gemeenten om hun CO2-uitstoot met 40% te verminderen tegen 2030. De Kempense gemeenten zijn opgedeeld in clusters:

  • Cluster NOORD: Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Oud-Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout, Vosselaar
  • Cluster ZUID-OOST: Balen, Dessel, Geel, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol, Retie
  • Cluster ZUIDWEST: Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Herselt, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Vorselaar, Westerlo
Finstral Daglichtlevensbehoefte
Finstral Teaser Fenster

Premie Fluvius

Vraag bij uw raamvervanging ook de premie voor hoogrendementsbeglazing via Fluvius aan. Vanaf januari 2021 bedraagt de premie € 16 per m² glasoppervlakte. Dat is een verdubbeling ten opzichte van 2020. De beglazing moet een U-waarde hebben van maximaal 1,0 W/m²K. De beglazing moet geplaatst worden door een aannemer.

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Bronvermelding

BronWebsite
IOKhttps://www.iok.be/wonen-en-en...
Kempen2030.behttps://www.kempen2030.be/