Ramenopniuewbeleven2

Showrooms vervroegd open tijdens bouwverlof

Maandag 27 juli zijn onze Finstral Partner Studios Kempen en Antwerpen terug geopend. Vul onderstaand uw gegevens in voor een afspraak of plaatsbezoek.

Lees verder hieronder.

Interesse in onze ramen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Finstral Anvers 18

Ontdek, wat perfecte ramen betekenen

Ze voorzien ons van daglicht, geven ruimtes vorm en creëren sfeer. Ze geven vorm aan de architectuur van een gebouw en hebben een positieve invloed op onze levenscyclusanalyse. Ramen zijn een belangrijk deel van ons leven. Neem de tijd, om ze zorgvuldig te plannen.

Schoonheid zien

Een plaats wordt pas een thuis wanneer we beginnen het naar onze wensen vorm te geven. Ramen gelden als de ogen van het huis. Aan de buitenzijde drukken ze een stempel op de architectuur, aan de binnenzijde op de stijl van de ruimtes. Nieuwe ramen geven ons idee van schoonheid vorm.

Ramenopnieuwbelevenraam
Welzijn

Duurzaamheid leven

Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor het omgaan met energie en hulpbronnen. Want wat wij helemaal niet zelf verbruiken, schaadt het milieu niet. Hoe hoogwaardiger en doordachter – en daardoor duurzamer – het product is, des te beter de levenscyclusanalyse

Welzijn voelen

Wij zijn lichtwezens. Ons lichaam heeft het daglicht nodig. Maar tegelijkertijd wensen wij bescherming tegen zon, kou, wind, tegen insecten en andere ongewenste gasten. Hoe goed onze ramen hiertoe in staat zijn, heeft een grote invloed op ons welzijn.

Ramenopniuewbeleven2
Finstral Anvers 7

Neem uw ideeën mee

Samen stellen wij uw droomraam samen. U zult verrast zijn, wat er allemaal mogelijk is.

Ontdek alle variatie

Hout, aluminium of toch kunststof? Heel modern of liever klassiek? Laat u zich door de materialen, vormen en kleuren inspireren.

Finstral Anvers 20
Vastpakken

Vastpakken, openen, sluiten

Wat goede ramen betekenen, kunt u het beste live bekijken. Probeer in onze toonzaal alles uit.

Interesse in onze ramen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.