Finstral Anvers 40

Uw project bespreken

Terwijl de afgekondigde maatregelen m.b.t. Corona van kracht zijn is een afspraak ter plaatse bij u thuis of in onze showroom tijdelijk niet mogelijk.

Als we niet met u kunnen afspreken, bespreken we graag samen met u uw project, uw plannen, uw offerte, ... via een videogesprek in onze showroom. Dit laat ons toe samen met u alle details te bespreken én te laten zien. Tevens hebben wij persoonlijk contact met u, iets waar wij veel belang aan hechten.

Virtueel afspreken

U heeft o.w.v. de huidige situatie de afgelopen weken veel via videogesprekken gecommuniceerd met familie en vrienden. U kent dus de manier van werken. Het is een goed alternatief zolang we niet ter plaatse met u kunnen afspreken.

Finestra gebruikt voor haar videogesprekken Microsoft Teams. Dit is een oplossing om online samen te werken. U hoeft hiervoor geen programma te installeren, noch een aanmelding aan te maken. Wij regelen alles (kosteloos) voor u.

Spelregels

Bij voorkeur spreken we met u af:

  • wanneer u even tijd heeft om een offerte, uw plannen, ... rustig te overlopen
  • wanneer het in uw planning past: 's morgens, 's middags, 's avonds, tijdens de week of in het weekend
  • wanneer u achter uw pc kan plaatsnemen, dit gaat vlotter dan je smartphone.

Ondertussen hebben wij in onze showrooms de nodige voorbereidingen getroffen. Het is dus afwachten op de versoepelde maatregelen om terug af te spreken in onze showrooms of ter plaatse bij u thuis.

Altijd van harte welkom, ook virtueel!

Een afspraak maken met één van onze medewerkers

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Teams