Finestra Pensioenfeest Cor 0001

Finestra is in de provincie Antwerpen een bekende naam. Cor van Grinsven richtte het bedrijf 25 jaar geleden op en gaat nu met pensioen. “Ik kijk terug op fantastische jaren. We hebben warme partnerships opgebouwd. Ook in het contact met klanten, het adviseren en begeleiden zijn we experts geworden. Dat maakt me trots.”

Finestra Pensioenfeest Cor 0001
Finestra Pensioenfeest Cor 0004

Beter maken wat goed is.

Stijn en Lindsay zijn al meer dan 15 jaar actief betrokken bij de onderneming en stappen nu in de voetsporen van hun vader en schoonvader. “We willen het familiale karakter bewaren”, zegt Stijn. “Maar we laten ook een frisse wind door de organisatie waaien: een nieuw magazijn, innovatieve partners en een sterke focus op zowel werknemers- als klanttevredenheid.”

Stijns echtgenote Lindsay benadrukt dat beiden niet onbeslagen op het ijs stappen. “We zijn misschien jonge bedrijfsleiders, maar we hebben al heel wat levenservaring. We weten wat gezinnen meemaken en die zijn voor ons toch een belangrijke doelgroep.”

Finestra Pensioenfeest Cor 0004
Finestra Pensioenfeest Cor 0004

Stijn begon bij Finestra met het lossen en plaatsen van ramen, nam nadien de planning en verkoop voor zijn rekening en wordt nu bedrijfsleider. “De cirkel is rond”, lacht hij.

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorpagina Finestra Finstral Ramen Pvc Vervangen Renovatie Antwerpen 02

Klantverhaal - Ramen vervangen in Berchem

Het resultaat oogt authentiek en toch modern. Maar vooral: het is heerlijk stil binnen.