Voorpagina Prmeies

Gelukkig krijgt u van de overheid een duwtje in de rug. Wij vertellen u wat te doen en zetten de verschillende premies op een rijtje.

Ramen Deuren Pvc Aluminium Zwart Boechout 021

Welke energiebesparende maatregelen?

Bent u eigenaar (of investeerder) van een oudere woning of appartement en wilt u graag investeren in energie-efficiëntie? Dan zijn er twee pistes:

  1. de isolatie van de woning verbeteren
  2. de installatie van een efficiënt warmtesysteem, zoals een zonneboiler of warmtepomp.

Naast de isolatie van uw dak, muren of vloer kan u kiezen voor het afbreken en plaatsen van ramen en deuren met hoogrendementsglas. Hoogrendementsglas isoleert 2 tot 3 keer beter dan dubbel glas.

Renovatiepremie, energiepremie of energielening?

Welke premies vraagt u nu waar aan? Binnenkort wordt het systeem simpeler: vanaf 1 oktober 2022 kan de nieuwe Mijn VerbouwPremie aangevraagd worden, tot 30 juni vraagt u nog afzonderlijk de huidige renovatiepremie of energiepremies van Fluvius aan.

Let op: het kan zijn dat Mijn VerbouwPremie interessanter is voor u, wacht in dat geval nog even met uw aanvraag.

Comfort
Groepsaankoop Ramen

Extra stap overheid

Gelet op de huidige situatie steekt de overheid nu zelf nog een tandje bij om ons collectieve energieverbruik te doen dalen. De overkoepelende renovatiepremie is afhankelijk van de inkomensgrens; voor lagere inkomens is dat momenteel tot 35%, voor middeninkomens tot 25%. Dit en volgend jaar zullen die getallen worden verhoogd naar 50% voor lagere en 35% voor middeninkomens. Volgens minister Zuhal Demir zullen “middeninkomens hierdoor tot 17.500 euro en de laagste inkomens tot 25.000 euro ontvangen”.

Renteloze energielening

Een groot deel van het Vlaamse woningpark is sterk verouderd. Veel eigenaars hebben dringend nood aan meer financiële ondersteuning om deze woningen en appartementen te renoveren. De renteloze Mijn VerbouwLening ondersteunt u financieel. Meer informatie via onderstaande link.

Kind Tekening Zon Raam

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Voorpagina Finstral Ramen Studiodag 03

Ramen nieuw beleven.

Kom naar de Finstral Studio-dag op Zaterdag 25 maart.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorpagina Finestra Finstral Ramen Pvc Vervangen Renovatie Antwerpen 02

Klantverhaal - Ramen vervangen in Berchem

Het resultaat oogt authentiek en toch modern. Maar vooral: het is heerlijk stil binnen.