Finstral Teaser Fenster

In onze rubriek "Uw wooncomfort" bespreken we regelmatig een thema waarover u moet nadenken bij de keuze van nieuwe ramen en hun toebehoren. Of het nu gaat over isolatie, veiligheid, geluid of zonwering, uw buitenschrijnwerk draagt rechtstreeks bij tot uw wooncomfort. Onze rubriek "Uw wooncomfort" geeft u belangrijke inzichten.

ROLLUIKEN ALS ANTWOORD OP DE STIJGENDE ENERGIEPRIJZEN

In deze eerste publicatie spelen we in op de forse stijging van de energieprijzen. Rolluiken kunnen een goede aanvulling zijn op bestaande ramen. Ook bij raamvervanging zorgen rolluiken voor extra wooncomfort.

Wilms Sfeerbeeld 2

Bescheiden investering, grote impact

Terwijl de winterkoude stilaan over zijn hoogtepunt lijkt, blijven de energieprijzen de pan uit swingen. Je energiefactuur omlaag halen kan ook zonder je dak te isoleren of zonnepanelen aan te schaffen. Rolluiken, als aanvulling op je ramen, zijn nog een extra bescherming tegen de koude. Ze zorgen er bovendien voor dat de warmte en gezelligheid binnenskamers blijft. Een bescheiden investering met grote impact!

Hou warmte binnen en koude buiten

Wist je dat 37% van de warmte in huis verloren gaat via verouderde deuren en ramen? Op die manier is het soms dweilen met de kraan open om alle kamers warm te houden. Naast ramen hebben dus ook rolluiken een isolerende functie. Daardoor hebben rolluiken ook een aanzienlijke invloed op je warmtepeil.

Rolluiken Voorzet 04 Lores
Wilms Sfeerbeeld 4

Niet alleen tijdens wintermaanden

Een gesloten rolluik zorgt ervoor dat de koude lucht buiten blijft, en tegelijkertijd dat de warmte van binnen niet ontsnapt. Zo kan je tot wel 10% besparen op je jaarlijkse stookkosten. Welgekomen!

Rolluiken zijn overigens niet alleen nuttig in de winter - tijdens de hete zomermaanden houden ze warme zonnestralen tegen waardoor je woning aangenaam koel blijft. Zo hoef je alvast geen dure airconditioning aan te schaffen.


Warm, veilig, geborgen

Naast een besparend energie-effect, geven rolluiken je een gevoel van veiligheid en privacy. Ze schrikken inbrekers af, laten geen pottenkijkers toe en garanderen je een gezonde nachtrust, in zomer en winter.

Rolluiken Opbouw 04 Lores

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Download brochure

Op zoek naar meer inspiratie? Download onze gratis brochure!


Ramenvervangenzonderbreken Voorpagina2

Ramen vervangen zonder gedoe!

Ramen vervangen zonder gedoe: Hoe Finestra een vlotte renovatie garandeert.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorpagina Finestra Finstral Ramen Pvc Vervangen Renovatie Antwerpen 02

Klantverhaal - Ramen vervangen in Berchem

Het resultaat oogt authentiek en toch modern. Maar vooral: het is heerlijk stil binnen.