Finstral Pvc Ramen

Kiezen voor kunststof.

Kunststof is met zijn strak afgeronde randen en zacht afgetekende vormen een onderhoudsarm allround talent : economisch, veelzijdig, duurzaam en absoluut weerbestendig. Finstral produceert de kunststof PVC voor ramen in eigen beheer, dit volgens een buitengewoon hoogwaardige PVC-receptuur en dankzij meer dan 50 jarige ervaring met kunststofproductie.

Pvc Ramen Finstral Eigen Receptuur
Pvc Ramen Finstral Rot

Kunststof is duurzaam en robuust.

Kunststof ramen rotten niet en zijn duurzaam. Dit is een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld hout, dat in de loop der tijd verweert en aangetast wordt door bacteriën. PVC is van nature een zeer resistent materiaal. Het kleine krijtaandeel in de eigen Finstral receptuur zorgt ervoor dat de PVC ramen van Finstral nog slagvaster zijn.

Kunststof is weerbestendig.

Zon, regen, storm, hagel of sneeuw - kunststof is taai. Daarom blijven Finstral ramen onder extreme weersomstandigheden altijd dicht en vormvast. Dit test men regelmatig in het testlaboratorium, bijv. op de slagregen-testbank.

Pvc Ramen Finstral Kleurvast
Pvc Ramen Finstral Recyclage

Kunststof is recycleerbaar.

Finstral gebruikt pure kunststof die probleemloos gesmolten en gerecycleerd kan worden. Snij- en extrusie-afval van de productie wordt in eigen recyclage-productie opnieuw verwerkt. Daardoor is de productie van kunststofprofielen bij Finstral nagenoeg afvalvrij.

Finstral ontwikkelt sterke profielen.

In tegenstelling tot de meeste andere raamfabrikanten ontwikkelt men bij Finstral alle raamprofielen zelf. Dit stelt Finstral in staat om alle hoofdprofielen met een bovengemiddelde buitenwanddikte van 3 mm uit te voeren en consequent overeenkomstig kwaliteitsklasse A te ontwikkelen.

Pvc Ramen Finstral Eigen Ontwerp

Interesse in onze ramen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Voorpagina Finstral Ramen Studiodag 03

Ramen nieuw beleven.

Kom naar de Finstral Studio-dag op Zaterdag 25 maart.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorpagina Finestra Finstral Ramen Pvc Vervangen Renovatie Antwerpen 02

Klantverhaal - Ramen vervangen in Berchem

Het resultaat oogt authentiek en toch modern. Maar vooral: het is heerlijk stil binnen.