Doelstelling project.

Het verouderde pand was toe aan een grondige renovatie. Het pand werd volledig gestript, alle nutsvoorzieningen, het dak en ook het buitenschrijnwerk werden vernieuwd. Dankzij deze werken krijgt de woning een volledige make-over. Niet enkel het uitzicht, maar ook de prestaties op gebied van isolatie en de duurzaamheid van de woning krijgen een flinke boost.

Gezocht.

De bouwheer was op zoek naar een economisch, ecologisch en duurzame oplossing. PVC ramen voldoen perfect aan deze eisen.

Gevonden!

Finestra plaatste witte PVC ramen. PVC presteert zeer goed op gebied van isolatie en is bijzonder duurzaam. De huidige generatie PVC ramen zijn mooi slank en stabiel. De uitbraak, afvoer en binnenafwerking werden door de bouwheer uitgevoerd.

Voor.

Verouderde, slecht isolerende aluminium ramen. Oude aluminium ramen hebben geen thermische onderbreken en houden bijgevolg koude en warmte niet tegen. Dit wordt een "koudebrug" of "bouwknoop" genoemd.

Renovatie Ramen Pvc Finestra Weelde 07A Voor2
Renovatie Ramen Pvc Finestra Weelde 03B Na2

Resultaat.

PVC ramen zijn een allround talent. Ze isoleren goed, zijn betaalbaar en duurzaam. Bovendien vergen ze geen tot zeer weinig onderhoud.

Ventilatie.

Ventileren is niet hetzelfde als verluchten. Ventileren is het voortdurend verversen van de binnenlucht. Ventilatie zorgt ervoor dat vervuilde binnenlucht naar buiten gaat en (minder vervuilde) buitenlucht naar binnen komt. Verluchten doet men door ramen of deuren tijdelijk open te zetten en is een aanvulling op ventileren.

Renovatie Ramen Pvc Finestra Weelde 02

Interesse in onze ramen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Voorpagina 04

Bescherm jezelf tegen de zon!

Opendeur Zomer 2024 - Van harte welkom van maandag 27 mei t.e.m. zaterdag 1 juni 2024!

Voorpagina 2

Klantverhaal - Innovatieve raamrenovatie in Turnhout

Over het resultaat én de werkwijze van Finestra zijn we 100% tevreden.

Voorpagina5

Ramen vervangen zonder gedoe!

Ramen vervangen zonder gedoe: Hoe Finestra een vlotte renovatie garandeert.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.