Finstral Ganzglasoptik 01

Onderhoud

Het vervangen van uw ramen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo bedraagt het onderhoudsbudget na de raamvervanging een fractie van het budget dat u voor uw raamrenovatie moest voorzien. Hetzelfde geldt voor uw tijdsbesteding van het onderhoud, na de raamvervanging volstaan regelmatige poetsbeurten.

Finstral Handleiding Over Ramen Poetsen Onderhoud 03
Inbraak Middendichting

Meer dan onderhoud

Niet enkel het onderhoud, maar ook veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke redenen om uw ramen te vernieuwen. Wist u dat u met het vervangen van uw ramen uw ecologische voetafdruk verminderd? En dat de nieuwe generatie ramen minstens 4 x meer sluitpunten hebben dan verouderde ramen?

Aan de slag

We bezorgen u twee links naar calculators om de terugverdientijd en besparing te berekenen. Belangrijk detail : controleer de tarieven waarmee rekening gehouden wordt.


Raamrenovatie7
Finstral Anvers 7

Calculator raamisolatie

De Calculator raamisolatie van Fluvius berekent de energiewinst per jaar. Deze calculator berekent ook je terugverdientijd en de premies, al zijn die op dit moment niet actueel owv de omschakeling naar de nieuwe "Mijn-Verbouw-Premie".

Deceuninck Energy Calculator

Deze calculator geeft een indicatie van de gemiddelde besparing op verwarmingskosten. Aangezien de Deceuninck Energy Calculator werkt op basis van inschattingen en gemiddelden dienen de resultaten als indicatief beschouwd te worden.

Finestra Ramen Pvc Alumiium Zwart Wijnegem 03

Laat u informeren

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.

Raam

Ramen & deuren
voor elk budget.

Voorpagina Prmeies

Premies

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorblad 6

Klantverhaal - Renovatie in Boechout

'De hoekraam bleek een uitdaging om te renoveren, Finestra maakte er een pareltje van.'

Binnen03B

Klantverhaal - Nieuwbouw in Turnhout

'De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Ze geven ons het gevoel dat we buiten zitten'