Renovatie aluminium ramen en deuren in Zandhoven.

Voordeur eye-catcher

De bouwheer zocht mooie strakke ramen en een voordeur in hout. Althans een voordeur met de uitstraling van hout. Uiteraard met zo weinig mogelijk onderhoud.

De bestaande verouderde houten ramen werden uitgebroken en afgevoerd. De nieuwe ramen werden geplaatst en aan de binnenzijde afgewerkt met aluminium strips in dezelfde kleur als de ramen. Bestaande venstertabletten aan de binnenzijde werden behouden.

Finestra plaatste het buitenschrijnwerk. De aluminium ramen van FINSTRAL blinken niet enkel uit in uitzicht. De aluminium ramen scoren ook zeer goed op gebied van isolatie.

Gebruikte materialen

  • FINSTRAL FIN-Project Nova-line aluminium ramen in kleur kwartsgrijs (RAL7039), structuurlak.
  • FINSTRAL FIN-Door aluminium huisdeur in kleur kwartsgrijs (RAL7039) structuur. Het vleugeloverdekkende voordeurpaneel Polar Oak, een volkernpaneel met sterke prestaties op gebied van isolatie, duurzaamheid en veiligheid.

Altijd perfect geïsoleerd.

Aluminium ramen zien er goed uit, maar zou de isolatie beter kunnen zijn? Niet bij Finstral. Want in tegenstelling tot de vertrouwde aluminium raamprofielen gaan wij - zoals bij al onze ramen - altijd voor kunststof in de kern, dat aan de buiten - en binnenzijde volledig door aluminium schalen bedekt wordt. Zo verkrijgt u de moderne look van aluminium met de uitzonderlijke isolatie-eigenschappen van kunststof.

Finstral Altijd Perfect Geisoleerd
Finstral Betrouwbare Bescherming

Betrouwbare bescherming.

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom voorzien wij iedere huisdeur van twee haakschoten: massieve stalen haken, die in het frame verankeren, wanneer ze zijn vergrendeld. De scharnieren, dus de elementen waaraan de vleugel in het raam hangt, zijn dusdanig bevestigd dat de deur er niet uitgewipt kan worden. En natuurlijk gebruiken wij altijd bijzonder hoogwaardige cilinders, die moeilijk opengebroken kunnen worden. Dat is gewoon de standaard. Naar wens bieden wij u extra opties, die de huisdeur nog veiliger maken, van de klassieke deurspion tot aan motorvergrendeling met individuele vingerscan. U bepaalt hoeveel veiligheid u nodig heeft.

Waar kunnen we ons aan verwachten?

Hoe verloopt een raamrenovatie bij Finestra? We leggen u in 6 stappen uit hoe we te werk gaan.

Voorpagina Od Najaar 2022

Isoleer. Bespaar. Geniet!

Opendeur Herfst 2023. Welkom op 23 & 24 september 2023. Kom langs en beleef ramen in onze showroom.

Renovatiezondag Dezondag Roularta Finestra

Renovatiezondag 2023

Welkom zondag 24 september 2023. Showrooms doorlopend geopend van 10u - 17u.

Voorpagina Prmeies

Wegwijs Mijn Verbouwpremie

Maak nu werk van uw renovatie door de stijgende energieprijzen.

Voorpagina Finestra Finstral Ramen Pvc Vervangen Renovatie Antwerpen 02

Klantverhaal - Ramen vervangen in Berchem

Het resultaat oogt authentiek en toch modern. Maar vooral: het is heerlijk stil binnen.