Bouwsteenfrontbox

Groei

De perfecte oplossing, op maat van onze klanten, daar streven wij elke dag opnieuw naar. Al meer dan 20 jaar bieden wij een selectie van uitzonderlijk kwalitatieve ramen en deuren aan. Wegens gestage groei en herstructurering zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die diezelfde passie delen.

Bouwsteen3
Finstral Anvers 7

Gezocht: passie voor ramen

Wij zijn op zoek naar bouwstenen die mee willen groeien met Finestra. Zin om te werken en bij te leren? Enthousiasme, dynamiek en werken in teamverband zijn belangrijke eigenschappen die wij hoog in het vaandel dragen.

1. Administratieve duizendpoot

Wordt je er enthousiast van om je collega's administratief te ondersteunen. Je kan telefonisch je mannetje staan, je helpt mee de planning op te stellen en af te spreken met klanten, je biedt administratieve ondersteuning aan de financiële afdeling.

Voltijdse betrekking.

2. Projectmanager / technisch opmeter

Je beheert het project vanaf technische opmeting (na de verkoop) tot na de plaatsing ervan. Oplossingsgericht denken, praktisch inzicht en vlot communiceren zijn je op het lijf geschreven.

Voltijdse betrekking.

3. Magazijnier

Je houdt het magazijn op orde en je bereidt de plaatsingen voor de volgende projecten voor in ons magazijn.

Deeltijdse betrekking (20u).

4. Plaatser/ploegbaas

Je hebt ervaring in het plaatsen van ramen en schrijnwerkerij in het algemeen. Je communiceert vlot, denkt oplossingsgericht en werkt graag in team.

Voltijdse betrekking.

Interesse?

Neem vandaag nog contact op met Lindsay Lauwers via 014 425 825
of stuur je cv door naar job@finestra.be

Of vul onderstaand formulier in

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.