Finwindow Nieuwe Standaard

Over Finstral

Finstral ontwikkelt en bouwt al meer dan 50 jaar PVC ramen. De filosofie van Finstral "wie een product van begin tot eind bedenkt, kan het volledig ontwikkelen". Finstral biedt alles uit één hand: van ontwikkeling van de profielen tot productie. Hierdoor kan men bij Finstral individuele oplossingen bieden. Slechts in één opzicht sluit men geen compromissen: bij de hoogwaardige, perfect isolerende kunstofkern.

Finstral Finstral Aussen 2
Finstral C5 2500X2500

Een nieuwe standaard

Met het FIN-Window raam zet Finstral een nieuwe standaard in de markt van PVC-ramen. Straffe prestaties op verschillende gebieden: isolatie, veiligheid, stabiliteit en uitstraling. Hierdoor is dit raam de perfecte oplossing voor uw nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Hoogwaardig kunststof

Het raam wordt uit een lucht- en waterdicht hoekgelast kunststof profiel vervaardigd. Het 6-kamer profiel isoleert perfect, is onderhoudsarm en duurzaam. En omdat Finstral zijn profielen niet met schuim vult, is het raam 100% recycleerbaar.

Finstral C1 2500X1667
Finstral Slanker Bestaat Niet

Slanker bestaat niet

Raamvleugels van Finstral behoren altijd tot de meest slanke van hun soort - of u nu een klassieke of een moderne vleugelvorm wenst. Om het even, of het nu nieuwbouw of renovatie betreft. Daarom laten Finstral ramen veel zicht naar buiten en veel licht naar binnen toe. En dat zonder compromissen met betrekking tot de warmte-isolatiewaarden.

Vol van kleur

Onopvallend grijs of dennengroen? De door en door gekleurde PVC ramen van Finstral zijn verkrijgbaar in 11 hoogwaardige kleuren en oppervlakken. Andere tinten biedt Finstral aan de buitenzijde met een aluminium schaal aan, in plaats van ze - zoals andere fabrikanten - op kunststoframen te lakken of als folie vast te lijmen. Aluminium is vergeleken met lak of folie robuuster bij krassen en stoten. Zo blijven bij Finstral ook donkere raamkleuren altijd mooi en functioneel.

Finstral Sablee 893

Bekijk realisaties

Interesse in onze ramen?

Kom langs in één van onze toonzalen, bel ons op +32 (0)14 425 825 of maak een afspraak met één van onze ramen adviseurs voor gratis advies en offerte.